ترافیک ورودی از شبکههای اجتماعی (Social Media Referral Traffic) چیست؟

شبکه های اجتماعی، نقش پررنگی در دنیای امروز دارند که به هیچ وجه نمیتوان آن را نادیده گرفت. شاید در گذشتهای نه چندان دور، صاحبان سایت نیاز به بازاریابی از طریق شبکههای اجتماعی را احساس نمیکردند اما امروزه ماجرا کاملاً متفاوت است و یکی از کانالهای مهم جذب ترافیک سایت، شبکههای اجتماعی است.
میتوان داستانهای واقعی زیادی از معجزهی شبکههای اجتماعی در روند رشد وبسایتها تعریف کرد و چه بسا سایتها و استارت آپهایی که با به کارگیری صحیح و اصولی آنها، به نوعی یک شبه ره صد ساله رفتند.
با ذکر این مقدمه و پس از پی بردن به اهمیت شبکههای اجتماعی، یک شاخص مهم را در این رابطه معرفی مینماییم:
ترافیک ورودی از شبکههای اجتماعی (Social Media Referral Traffic)، تعداد بازدیدکنندگانی از سایت است که با کلیک کردن بر روی یک لینک از سایت شما در یکی از شبکههای اجتماعی، وارد سایت شده اند.
برای مثال کاربری که روی لینکی از سایت در توییت یکی از دوستانش کلیک کرده و وارد آن میشود، در این دسته بندی قرار میگیرد.
ترافیک ورودی از شبکههای اجتماعی چه اهمیتی دارد؟
علاوه بر تاثیر مستقیم (که همان افزایش ترافیک سایت است) ، بازدید کاربران شبکههای اجتماعی از سایت شما تاثیرات مثبت دیگری نیز دارد. از جمله:
-
تاثیر در سئوی سایت
موتورهای جست و جو برای چنین بازدیدهایی حساب جداگانهای باز میکنند و در صورتی که متوجه شوند کاربران زیادی از شبکههای اجتماعی وارد سایت شما میشوند، امتیاز مثبت بالایی را برای سایتتان در نظر میگیرند. از این نظر ترافیک ورودی از شبکههای اجتماعی به سئوی سایتها کمک میکند.
-
امکان ایجاد یک جهش در روند رشد ترافیک سایت
به دلیل ساختار شگفت انگیز شبکههای اجتماعی، جلب توجه کاربران آن میتواند باعث ایجاد یک معجزه در روند رشد ترافیک سایت و گسترش کسب و کار شما شود. تنها کافیست از روشهای اصولی برای بازاریابی در شبکههای اجتماعی استفاده کرده و با دنبال کردن شاخص ترافیک جذب شده از شبکههای اجتماعی، تلاشهای خود را ارزیابی نمایید.
ما همچنین مطالعه در بارهی بازاریابی ویروسی و مفهوم وایرال شدن را به شما پیشنهاد میکنیم:
با ضریب جذب ویروسی یا وایرال بیشتر آشنا شوید.
ترافیک ورودی از شبکههای اجتماعی در پنل وب متریک
جهت مشاهدهی این گزارش، به آدرس زیر مراجعه نمایید:
پنل وب متریک> نحوه جذب کاربران> شبکههای اجتماعی